Bursada frp
Yalnız seçtiğin avatar resmi beni biraz endişelendiriyor doğrusu, zira grubumda zaten yeterince "hadi doğrayalım" tarzında oyunu tercih eden oyuncu mevcut
, hepsi Drizzit'in bütün kitaplarını okudular... buradan da pyros'a hem teşekkürlerimi hem de sitemlerimi iletmek durumundayım
teşekkürler, çünkü bu güzel kitapları güzel bir dilde çevirmiş, sitemler çünkü kendisinin de drow ırkına bir sempatisi olduğunu ve kitabı çevirirken bazı eklentiler yaptığını
kendisinin de bu forumlarda bir yerlerde itiraf etmiş olduğu için... sanırım drow ırkının ve Drizzit'in bu kadar hayranının olmasında pyros'un katkısı yadsınamaz... 
şaka bir yana tavsiyelerin için teşekkür ederim bir başlık yazdım etkinlikler kısmında bursada kamp yapalım diye.bu hakkında konuşmak istersen akinnika msn de buluşalım amraercan@hotmail.com ok benim hep açık msn akşam 8 e kadar ok
bursada toplanalım bence bir yerde
kaçacak yer yok, yaratılmışsın bir kere...
işte sana (ve tabi ki Bursa'daki tüm frp meraklılarına) tanışma fırsatı:
Benim ekibi silah zoruyla toplamayı başardım...
24.06.2004 Perşembe akşamı 18:00 - 21:00 arası Altıparmak-Ã?ekirge Caddesi üstünde, parkın üst kapısının karşısındaki şibumi Pub'da (sanırm 18 yaş sınırlaması var
) buluşuyoruz.
Herkes davetlidir.
Ana gündem Maddeleri:
1) Buluşma Tanışma
2) Yeme - İçme ve muhabbet.
3) Daha önce "Bursa'da Frp" başlıklı konuda bahsettiğim web sitesi olayının detaylarının görüşülmesi.
Benim ekibi silah zoruyla toplamayı başardım...
24.06.2004 Perşembe akşamı 18:00 - 21:00 arası Altıparmak-Ã?ekirge Caddesi üstünde, parkın üst kapısının karşısındaki şibumi Pub'da (sanırm 18 yaş sınırlaması var
Herkes davetlidir.
Ana gündem Maddeleri:
1) Buluşma Tanışma
2) Yeme - İçme ve muhabbet.
3) Daha önce "Bursa'da Frp" başlıklı konuda bahsettiğim web sitesi olayının detaylarının görüşülmesi.
biz 18:00 gibi şibumi'de buluştuk...
ancak çok gürültülü bir ortam olduğu için de yaklaşık 19:45 gibi kalktık ve KA-Pub'a gittik...
ilk buluşmadan ilk önemli sonuçlar...
bir aksilik olmazsa 01.07.2004'te www.frpbursa.com sitesini yavaş yavaş canlandırıyoruz...
içerik henüz tam kesinleşmedi ama ilk etapta oynadığımız oyunların hikayelerini, kahramanların kendi ağzından yazmayı planlıyoruz...
sonra istek ve ihtiyaca göre içerik genişleyebilir...
artık bir sonraki buluşmayı daha sakin bir yerde organize edip daha fazla katılımcının olmasını umut ediyorz...
ancak çok gürültülü bir ortam olduğu için de yaklaşık 19:45 gibi kalktık ve KA-Pub'a gittik...
ilk buluşmadan ilk önemli sonuçlar...
bir aksilik olmazsa 01.07.2004'te www.frpbursa.com sitesini yavaş yavaş canlandırıyoruz...
içerik henüz tam kesinleşmedi ama ilk etapta oynadığımız oyunların hikayelerini, kahramanların kendi ağzından yazmayı planlıyoruz...
sonra istek ve ihtiyaca göre içerik genişleyebilir...
artık bir sonraki buluşmayı daha sakin bir yerde organize edip daha fazla katılımcının olmasını umut ediyorz...
akinnika wrote: bir aksilik olmazsa 01.07.2004'te www.frpbursa.com sitesini yavaş yavaş canlandırıyoruz...
pis bir DM sırıtışıyla başlamam gerekiyor sanırım... dün oynadığımız oyunda uzun süredir oynadığımız oyunun son kahramanı da ölünce kahramanları oynayan arkadaşlar kahramanlık hikayelerini yazmakta biraz isteksizlik gösterebilirler ve site biraz gecikmeli olarak yayın hayatına başlayabilir gibi bir his var içimde... aslında menüleri, layoutu falan hazırlamıştık...
Never, ever, cut a deal with a Dragon.
- Shadowrun Proverb -
- Shadowrun Proverb -