Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Ben de resim koyayım bari. Bu en son resmim. Bir ay önce Metucon'da çekilmiş ama kimin ne ara çektiğini hatırlamıyorum ben. Facebook'da tanımadığım birinin albümünde buldum.
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein
Güzel resimmiş Yanlız Metucon nasıl bir yer öyle ? "-Ee şey bir saniye" deyip flaş mı patlatıyorlar her yerde Tanımadığın birinin facebook unda bulmanda ayrı bir olay.Ne diyelim Metucon karambol dünyası
Ya sen orada Sacithan'la bana gelip meraba felan demiştin de benim aklımda bir sürü şey vardır ilk geldiğinde kendini tanıttığında duyamadım ne dediğini, seni tanıyamadım. Daha uzun boylu kahverengi gözlü, kahverengi saçlı sanıyordum seni. Biraz soğuk davrandım kusura bakma. Hatta dedim dedim ne kadar da sıcak kanlı hemen kaynaştı Sonra jeton düştü dedim Saco'ya "Ya bu wizard of quarks mıydı?" diye.
Daha sonraki günde gördüm ama yanımda bulunan başkası vardı orada çok bulunmak istemiyordu. Ayrıldım bende mecbur.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
NocturnaL_Soul wrote:Bu kadar zamandan sonra resmimi koyma gazına gelmek için sabah altı sularında gözlerimin yanıyo olması gerekiyomuş
Haaa tamam hatırladıım. Sen o buluşmada hep birlikte oturduğumuzda yanımda oturandın değil mi?? Tamam tamaaam!! (dagger of defence deyince tahmin etmiştim ama emin olamamıştım)
Last edited by Alenthas on Fri Jun 20, 2008 6:53 pm, edited 1 time in total.