Illithid Slayer

FRP-RPG ile ilgili her türlü bilgi paylaşımını buradan yapabilirsiniz (Wod, dnd, GURPS, Cthulhu, Fallout ...). Engin bilgilerini paylaşmak ve yeni bilgiler edinmek isteyen herkesi buraya davet ediyoruz.
Post Reply
Sacreneous
Kullanıcı
Kullanıcı

Illithid Slayer

Post by Sacreneous »

[size=0].[/size]
Last edited by Sacreneous on Sat Aug 07, 2010 8:58 pm, edited 4 times in total.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Karizma bir tipmiş. :mrgreen:
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Resimdeki outsider değil mi? Hangi ırktandı bu? Githyanki miydi ne?
Image
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

resimdeki githyanki :) psionic slayer diye bi sınıfa gerek yok bence psionic saldırılara karşı dayanıklılık kazandıracak herhangi bir eşyaya sahip olmak yeter ayrıca kiimsenin illithid'lerle nefret bile etse o kadar uğraşacağını sanmıyorum, drowlar bile uğraşmıyor (düşünün kendi kendilerini yiyen bi ırk) yani o derece.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Githyanki ve Githzerai'lerin Illithid'lere karşı özel bir garezi vardır. Bunlar nesiller boyunca köle olarak illthid'ler tarafından esir edilmişlerdir. Kurtuluşlarıda zorlu olmuştur. Sanırım aynı hikayeye sahip birde deep dwarflar vardı. Onlarda da bu sebeple oluşmuş bir psişik güç vardı hatırladığım kadarıyla.

Sınıf olarak, zaten adına yaraşır. Illthid'lerin bu sınıfa hiç şansları yok. (Gibi bir şey)
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Aslında böyle bir karakter oynatmak isterdim, olağanüstü olabilir.
Image
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

bilmiyorum, illithidler'in aslında sadece kitapta geçen güçlere sahip olmadığı yazıyordu bir yerde, yani aynı star wars'taki güç kullanıcıları gibi pull, push, speed falan yapabiliyorlar hatta illithid olmayan psionicler özellikle silah kullanmada da çok üstün seviyelere geliyorlar. Adı üstünde illithid slayer tabii ama illithidlerin herşeyi çok ortada değil öyle yani.
Post Reply