Illithid Slayer
-
Sacreneous
- Kullanıcı

Illithid Slayer
[size=0].[/size]
Last edited by Sacreneous on Sat Aug 07, 2010 8:58 pm, edited 4 times in total.
-
lightflarer
- Kullanıcı

resimdeki githyanki
psionic slayer diye bi sınıfa gerek yok bence psionic saldırılara karşı dayanıklılık kazandıracak herhangi bir eşyaya sahip olmak yeter ayrıca kiimsenin illithid'lerle nefret bile etse o kadar uğraşacağını sanmıyorum, drowlar bile uğraşmıyor (düşünün kendi kendilerini yiyen bi ırk) yani o derece.
Githyanki ve Githzerai'lerin Illithid'lere karşı özel bir garezi vardır. Bunlar nesiller boyunca köle olarak illthid'ler tarafından esir edilmişlerdir. Kurtuluşlarıda zorlu olmuştur. Sanırım aynı hikayeye sahip birde deep dwarflar vardı. Onlarda da bu sebeple oluşmuş bir psişik güç vardı hatırladığım kadarıyla.
Sınıf olarak, zaten adına yaraşır. Illthid'lerin bu sınıfa hiç şansları yok. (Gibi bir şey)
Sınıf olarak, zaten adına yaraşır. Illthid'lerin bu sınıfa hiç şansları yok. (Gibi bir şey)
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
lightflarer
- Kullanıcı

bilmiyorum, illithidler'in aslında sadece kitapta geçen güçlere sahip olmadığı yazıyordu bir yerde, yani aynı star wars'taki güç kullanıcıları gibi pull, push, speed falan yapabiliyorlar hatta illithid olmayan psionicler özellikle silah kullanmada da çok üstün seviyelere geliyorlar. Adı üstünde illithid slayer tabii ama illithidlerin herşeyi çok ortada değil öyle yani.