Çok yakında başlayacak olan bu köşemizde sitemizin bu güzide kısmında şiirlerini ve öykülerini paylaşmış arkadaşlarımızı anacağız, onların yazmış oldukları şiirlerinden ve öykülerden örnekler göstereceğiz. Aynı zamanda o bölümde hangi kişiden bahsediyorsak onunla yaptığımız ufak bir röportaja da yer vereceğiz, edebiyat, frp ve sitemizle ilgili ona sorulara soracağız.
İlk bölümünün 9 Nisan Cuma günü yayınlanacağı "Nostalji" köşemize hepinizi bekliyoruz, belli mi olur belki bir gün siz de onur konuğumuz olursunuz...
Tabi kimlerin bu köşede yer alması gerektiğini düşünüyorsanız şayet buradan düşüncelerinizi belirtirseniz seviniriz ve bu köşemizi daha faydalı bir hale nasıl getirebiliriz, bu konuyla da ilgili değişik önerileriniz varsa sizleri buraya bekliyoruz.
İlk bölümle ilgili beklentileriniz ve nasıl bir köşe olacağıyla ilgili sorularınızı da buradan belirtebilirsiniz...
Last edited by catboy on Thu Jun 03, 2010 1:42 pm; edited 2 times in total
Posted:
Sat Apr 03, 2010 9:14 pm
Ben Artemis Entreri'yi görmek isterim. Bu arada çok güzel fikir Catboy, tebrik ederim!
_________________ <div><strong>ÇıÄ?lıkta henüz umut vardır, çıÄ?lık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükeniÅ?in ifadesidir.</strong></div>
Artemis Enteri olabilir bende katılıyorum. Sonra öykü olarak bakıcak olursak catboy sende kesin olmalısın diye düşünüyorum.
Frp ile ilgili düşüncelerini almak içinde dwaxer biçilmiş kaftan gibi duruyo sanki
_________________ Thanks Mario but The princess is in another castle!!
Beni saymayın, ben burada "Güneri Civaoğlu" konumundayım, yani sadece sunucu olacağım...
"Senin aklında kim var?"
Köşemizin sloganı bu, biraz basit geliyor kulağa ama bence uyumlu oldu, kim en çok bu köşede kimin anılmasını istiyor görüşlerinizi köşemiz başlayana kadar buradan belirtebilirsiniz...
Vallahi ben de Catboy u görmek isterdim. Onun dışında benim de aklıma öncelikle Artemis Entreri ile Bogus geliyor. Efla da olabilir. Aklıma geldikçe daha da yazarım.
_________________ HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Orhan Veliden
Evet aslında, Catboy da lazım. Ama şimdi kendine kendine soru sorup yanıtlamak ister misin bilmiyorum Catboy
Artemis Entreri, Bogus ve Efla'nın olması gerektiğine katılıyorum. Firble da muhakkak olmalı. Yanlarına bir de Edmond iyi giderdi şüphesiz. Dwaxer bir de, az katılmadı öykü yarışmalarına falan.
Peki ilk bölüme kaldı şurada 5 gün, sizce ilk bölümün onur konuğu kim, tahmini olan var mı? (Tabi bir kaç kişi biliyor kim olduğunu ama onlar da buradan tahminlerini (!) belirtebilirler, yani sonuçta kimin bildiği bilinmiyor...)
Son zamanlarda frpworldde yapılan en güzel şey olacak bence.
Heyecanla bekliyorum. Aslında edebi eserlerin en güzel yanı tekrar tekrar okunabilir olmaları. Bizse arşivlerde çürümelerine izin veriyoruz. Catboyu fikrinden ötürü kutluyoruz çürümelerine izin vermeyecek =)
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Alenthas bu köşemize seni de bekliyoruz, yorumlarını eksik etme. Sen de zaten bu köşede anılmayı hak eden nadide yazarlarımızdan bir tanesiniz, yani seni de unutmadık, sana da sıra gelecek (!)
Nostalji bölümü ilk onur konuğuyla yarın başlıyor, umarım takip edilesi bir bölüm olur, yorumlarınızı eksik etmeyin, belli mi olur belki sırada siz varsınızdır onur konuğu olarak da daha haberiniz yoktur. Çünkü kendi bölümü gelene kadar o kişlye haber vermeyeceğim, neyse yeni köşemiz hayırlı olur umarım...
Ee, peki haber vermeyeceksen röportajı nasıl yapacaksın ki?
Kendi bölümü gelince işte röportajı yapacağız onunla, o zaman da sadece o bilecek kendi bölümünün geldiğini, diğerlerine sürpriz olacak işte bu bölümde kimden bahsedileceği... Karışık ama anlaşılır bir cümle yazmış olduğum umuduyla...
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
FRPWorld.Com ülkemizdeki fantezi edebiyatı ve frp sevenleri bir araya getirmeyi amaçlayan bir web sitesidir. 2003 yılında kurulmuş olan sitemiz kullanıcı ve yöneticilerimizin katkıları ile büyüyüp Türkiyenin en büyük frp sitelerinden birisi olmuştur. Galerisi, indirilecekler kısmı, akademisi, yazarları ile sitemiz tam bir frp hazinesidir. FRPWorld sizin de desteklerinizle böyle olmaya devam edecektir. FRP'nin doyumsuzca yaşandığı bu diyara hoş geldiniz.
FRPWorld, yeni bir frp dünyası
Sitede bulunan yazı, doküman ve diğer içerikler siteye ait olup başkaları tarafından kopyalanması, dağıtılması ya da ticari amaçla kullanılması yasaktır. Siteye yapmış olduğunuz katkılar frpworld.com'un olup bunları yayınlama ya da yayınlamama hakkı site yöneticilerine aittir.