Frp World Ana Menü
  • Frp World
    » Anasayfa
    » Forum
    » Anketler
    » Akademi
    » Kitap Tanıtımları
    » Haber Arşivi
    » Haber Gönderin
    » Makale Gönderin

  • Üyelere Özel

  • Kişisel
    » Hesabınız
    » Özel Mesajlar
    » Üye Listesi
    » Üye Arama
    » Siteden Çıkış

  • Site Bilgileri
    » Top10
    » Site Hakkında Yorumlarınız
    » İstatistikler
    » Destekleyen Siteler

  • Kullanıcı Menüsü
    Hoşgeldin, Diyar Gezgini
    Üye Adı
    Şifre
    (Kayıt Ol)
    Üyelik:
    Son Üye: WilliamLin
    Bugün: 20
    Dün: 23
    Toplam: 90349

    Şu An Bağlı:
    Ziyaretçi: 1796
    Üye: 0
    Toplam: 1796

    FrpWorld.Com :: View topic - Xasiork Dergi 3. Sayı Yayında!
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

     Xasiork Dergi 3. Sayı Yayında! View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    XK
    Kullanıcı
    Kullanıcı





    Joined: Mar 19, 2008
    Posts: 22

    PostPosted: Mon Sep 01, 2008 12:31 pm Reply with quoteBack to top

    Xasiork Dergi 3. Sayı Yayında!

    Image

    Yaz mevsimi biterken Xasiork Dergi iki yüz sayfaya yaklaşan üçüncü sayısıyla karşınızda. Yine dolu dolu, yine aynı kalitede.

    Güncel iki eserin; Rodolfo Martinez'in yazdığı "Sherlock Holmes ve Çlülerin Bilgeliği"nin ve Jules Verne'in yazdığı "Buzların Sfenksi'nin incelemeleri dergimizde. İlkini Onur Bayrakçeken, ikincisini Gökcan şahin kaleme aldı.

    Bunun yanı sıra, Yiğit Turhan Franz Kafka'nın "Dönüşüm" adlı kısa romanını, Kadim Gültekin "Perg Efsaneleri" serisini, Gökcan şahin "Türkçe Elden Gidiyor" adı altında "Türkçe Off" ve "Dedim Ah" kitaplarını, Ozancan Demirışık ise Ahmet Çmit'in masal kitapları olan "Masal Masal İçinde" ile "Olmayan Çlke"yi inceledi.

    Bu sayımızda sinemaseverlerin de ilgisini çekecek incelemelerimiz bulunmakta. Barış Saydam "Swenny Todd", "From Hell" ve "Jumper"ı, Bülent Eriş ise "Narnia Günlükleri: Prens Caspian"ı inceledi. Haktan Kaan İçel de sonraki sayılarımızda da devam edecek olan "Kült Filmler" dosyasını "Flatliners" incelemesiyle başlattı.

    İlk sayımızda Lost dizisini incelemiştik; bu sayıda da izleyicileri mest eden bir başka diziyi, "Heroes"u Bülent Eriş'in özgün kaleminden okuyacaksınız.

    Bu sayı uzun mu uzun, keyifli mi keyifli iki söyleşi içeriyor. İlki polisiyenin Türk edebiyatındaki ustası kabul edilen Ahmet Çmit ile, diğeri de fantastik-korku türünün genç ve sevilen yazarı Hakan Bıçakcı ile. Sorduğumuz sorulara içtenlikle yanıt verdiler. Biz söyleşileri yapmaktan çok büyük keyif aldık; sizin de aynı keyfi okurken alacağınıza şüphemiz yok.

    Bir başka sürprizimiz Stephen King özel dosyası. Emirhan Burak Aydın, Kerem Karanfil, Kadim Gültekin, Ozancan Demirışık ve Gökcan şahin tarafından hazırlanan otuz sayfayı aşkın bu dosyada, Stephen King'in yazarlık kariyeri, eserleri ve Kara Kule serisi ile ilgili her şeyi bulabilirsiniz.

    İlk sayımızda başlattığımız "Bilimkurgu Kuşağı" devam ediyor. Bülent Eriş, "Türkiye'de Bilimkurgu Yazabilmek 3" yazısını, Bahadır İçel de robotlarla ilgili "En Etkileyici 20 Günah"ı kaleme aldı. Haktan Kaan İçel de "Flash Gordon" filminin incelemesiyle özel dosyamıza katkıda bulundu.

    Yazarımız Berk Payat, "Cebirsel Düşler" yazı dizisine her zamanki gibi üç yeni yazıyla; "Mızıka Resitali", "Gunpowder Treason" ve "Zor" ile devam ediyor.

    Ve kulübümüzün konseptine uygun türlerdeki öykülerimiz okunmayı bekliyor: "Çykünün Kıyameti -Selami Umut Kısa", Çıplak Gerçek - Kerem Karanfil", "Kale Direği - Gökcan şahin", "Yanlış Hesap - Murat Yürer", "Kara Delik - Bülent Eriş", "Ferişte - Serkan Köse" ve "şövalye - Arif Kubaş".

    Her sayımızda yer alan "Xasiork Çlümsüz Çykü Kulübü" özel dosyasında, Burak Furkan Mermer'in "Derzulya Serisi" incelemesi ile Yiğit Turhan'ın "Ses" kitabının incelemesi yer almakta. Lonca Araştırma'mız da bu kez "Xasiork'un Size Kattıkları" başlığını taşıyor.

    Ve son olarak kulüp üyelerinin merakla bekledikleri, "Cehalete Karşı Xasiork" serisinin yeni bölümü "Kuralsız Savaş", Melik şaştım'ın kaleminden, Ozancan Demirışık editörlüğünde, Vitaly S. Alexius'un kapak çizimiyle yine dergimizin eki olarak yayınlanıyor.

    İyi okumalar.

    Image


    İndirmek için:

    http://www.xasiork.biz/buyuksalon/index.php?option=com_content&task=view&id=478&Itemid=68
    Back to top View user's profileSend private message
    Display posts from previous:      
    Post new topicReply to topic


     Jump to:   



    View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum


    Powered by phpBB © 2001 phpBB Group

    :: HalloweenV2 phpBB Theme Exclusive ::
     
    FRPWorld.Com ülkemizdeki fantezi edebiyatı ve frp sevenleri bir araya getirmeyi amaçlayan bir web sitesidir. 2003 yılında kurulmuş olan sitemiz kullanıcı ve yöneticilerimizin katkıları ile büyüyüp Türkiyenin en büyük frp sitelerinden birisi olmuştur. Galerisi, indirilecekler kısmı, akademisi, yazarları ile sitemiz tam bir frp hazinesidir. FRPWorld sizin de desteklerinizle böyle olmaya devam edecektir. FRP'nin doyumsuzca yaşandığı bu diyara hoş geldiniz.

    FRPWorld, yeni bir frp dünyası


    Sitede bulunan yazı, doküman ve diğer içerikler siteye ait olup başkaları tarafından kopyalanması, dağıtılması ya da ticari amaçla kullanılması yasaktır.
    Siteye yapmış olduğunuz katkılar frpworld.com'un olup bunları yayınlama ya da yayınlamama hakkı site yöneticilerine aittir.


    Sayfa Üretimi: 0.60 Saniye